Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja është ftuar nga Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab, dhe Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta, znj. Dilan Yeşilgöz-Zegerius, për të qënë pjesëmarrës në Konferencën e Ministrave të Drejtësisë, 20 mars 2023, në Londër.

Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja është ftuar nga Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab, dhe Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta, znj. Dilan...

Interviste ne Scan TV

Interviste nga Keshilltarja e Minsitrit, znj. Irena Binjaku per ndermjetesit e pasurive te palujtshme Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Interviste televizive Data:: 20/03/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Televizioni Scan Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia:...