Me prezencë të Presidentit të Austrisë, Sh.T. Z. Alexander Van der Bellen , Ministres së Drejtësisë, znj. Alma Zadić dhe Ministrit të Drejtësisë të Shqipërisë, Agjencia austriak e Zhvillimit (ADA) do të realizojë një tryezë diskutimi me institucionet që kanë përfituar projekte në fushën e drejtësisë

 • Tryezë diskutimi
 • 27/03/2023
 • 17:45
 • Ministria e Drejtësisë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Sh.T. Z. Alexander Van der Bellen , Z. Ulsi Manj, Znj. Alma Zadić
 • Presidenti i Austrisë, Ministra të Drejtësisë të Shqipërisë dhe Austrisë
 • Presidenti i Austrisë, Sh.T. Z. Alexander Van der Bellen , Ministra të Drejtësisë të Shqipërisë, z. Manja dhe Austrisë, znj. Zadić , delegacione shoqëruese, të ftuar nga ADA
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu