Interviste televizive

Interviste televizive ne Scan Tv mbi ceshtje dhe veprimtari per antikorrupsionin, vleresimi i Shqiperise ne raportet e huaja, dhe masat antikorrupsion. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Interviste televizive Data:: 10/05/2023 Ora:: 09:00 Vendi i Zhvillimit::...

Takim koordinues

Qellimi i takimit eshte prezantimi dhe koordinimi i punes per plotesimin e te dhenave (track record) per kriminin e organizuar dhe antikorrupsionin ne platformen elektronike qe kane krijuar sherbimet e Komisionit Evropian me qellim gjenerimin e te dhenave ne kohe...

Iftar

Shtrohet Iftar me rastin e Muajit te Ramazanit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Iftar me rastin e Muajit te Ramazanit Data:: 12/04/2023 Ora:: 19:15 Vendi i Zhvillimit:: Tirana international Hotel Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirana Njësia Administrative:...