Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts

Aktivitetet e Raportuara

Mbledhje konstituimi

Do te behet mbledhja e konstituimit te Keshillit te Qarkut Kukes per 2023 – 2027, me pjesemarrjen e drejtuesve lokal dhe te medias etj. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Konstituimi i Keshillit te Qarkut Kukes Data::...

Loading

Aktivitete të Ndaluara

Inspektim Punimesh ne qytetin e Maliqit

Inspektim Punimesh ne qytetin e Maliqit Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 29/04/2023 Ora:: 15.00 Vendi i Zhvillimit:: Maliq Shteti: Shqipëri Qarku: Korce Bashkia: Maliq Njësia Administrative: Maliq Folësit...

Loading