Interviste televizive ne Scan Tv mbi ceshtje dhe veprimtari per antikorrupsionin, vleresimi i Shqiperise ne raportet e huaja, dhe masat antikorrupsion.

 • Tjetër
 • Interviste televizive
 • 10/05/2023
 • 09:00
 • Televizioni Scan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Znj. Rovena Pregja, Znj. Elona Gylmi, Z. Lidion Kulla.
 • Drejtor i Programeve dhe Projekteve Antikorrupsion, Gazetare
 • Znj. Rovena Pregja dhe Elona Gylmi dhe Lidion Kulla
 • Po
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu