Tryezë diskutimi
“Negociatat e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian – Kapitulli 23 “Gjyqësori dhe të drejtat themelore”

 • Tryezë diskutimi
 • 05/04/2023
 • 15:00
 • Universiteti i Elbasanit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Znj. Adea Pirdeni, z. Arbër Gjeta, znj. Elvira Fetahu
 • Zëvendësministre e Drejtësisë, Departamenti i së Drejtës, Zëvendësrektore
 • Pedagogë, profesionistëve të fushës dhe studentëve
 • Po
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu