Interviste televizive ne RTSH 24 mbi integrimin e Shqiperise ne BE dhe legjislacioni antikorrupsion

 • Tjetër
 • Interviste televizive ne RTSH 24
 • 29/03/2023
 • 09:00
 • Televizioni RTSH 24
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Rovena Pregja, Znj. Aurora Pengu
 • Drejtor i Programeve dhe Projekteve Antikorrupsion, Gazetare
 • Znj. Rovena Pregja dhe Aurora Pengu
 • Po
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu