Presidenti i Austrisë, Sh.T. Z. Alexander Van der Bellen dhe Ministri i Drejtësisë, znj. Alma Zadić, do të zhvillojnë një vizitë zyrtare në Shqipëri, më datë 27 mars 2023.

Nënshkrimi i “Deklaratës të Përbashkët” nga Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja dhe Ministri i Drejtësisë së Austrisë, znj. Alma Zadić në prezencë të Presidentit të Shqipërisë, Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Presidentit të Austrisë në Presidencë; Lloji i Aktivitetit:...

Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja është ftuar nga Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab, dhe Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta, znj. Dilan Yeşilgöz-Zegerius, për të qënë pjesëmarrës në Konferencën e Ministrave të Drejtësisë, 20 mars 2023, në Londër.

Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja është ftuar nga Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab, dhe Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta, znj. Dilan...

Interviste ne Scan TV

Interviste nga Keshilltarja e Minsitrit, znj. Irena Binjaku per ndermjetesit e pasurive te palujtshme Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Interviste televizive Data:: 20/03/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Televizioni Scan Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia:...