Author: Ministria e Brendshme

Inspektim punimesh ne Tepelene

Tepelenë – Inspektim i disa akseve rurale në përfundim e sipër, në Salari, Dukaj, Nivicë, Sinanaj, si dhe punimeve për infrastrukturën e brendshme rrugore në kalanë e Tepelenës.Gjirokastër – Bashkëbisedim me qytetarë   Data:...

Read More

Inspektime punimesh Gjirokaster

Gjirokastër – Inspektim në nisje të punimeve për rikonstruksionin e Teatrit të qytetit. Gjirokastër – Inspektim në nisje të punimeve për rikonstruksionin e sheshit të “Çerçizit”. Data: 06/02/2021 Vendi i Zhvillimit: Gjirokaster...

Read More

Firmosje Marreveshje

Firmosje e marrëveshjes mes Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Greqisë, mbi ngritjen dhe funksionimin e një Qendre kontakti të përbashkët policore dhe doganore.  Data: 18/01/2021...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content