Zv.ministri dhe Sekretari i Pergjithshem prezantojne Kryeinspektorin e ri te IKMT

 • Tjetër
 • Marrja e detyres nga Kryeinspektori i ri i IKMT
 • 18/03/2023
 • 12:00
 • Ministria e Brendshme - Blv. “Dëshmorët e Kombit”, Nd. 1, 1001 Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Julian Hodaj
 • Zv.minister i Brendshem
 • Sekretari i Pergjithshem i MB, drejtuesit qendrore dhe rajonale te IKMT
 • Jo
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Enea Hoti