Takim me struktura të Policisë së Shtetit dhe Gardës së Republikës.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 15:00
 • Akademia e Sigurise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Edi Rama | Bledi Çuçi
 • Kryeminister | Minister i Brendshem
 • Drejtues dhe punonjes te strukturave te Policise se Shtetit dhe Gardes se Republikes.
 • Jo
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Enea Hoti