Nenshkrim i protokollit per regjimin e trafikut lokal te kufirit dhe nenshkrimi planit te vendosjes.

 • Tjetër
 • Nenshkrim marreveshje
 • 09/04/2023
 • 09 00
 • Ministria e Brendshme
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Bledi Çuçi | Xhelal
 • Minister i Brendshem | Sveçla
 • Perfaqesues te dy ministrive dhe policive.
 • Jo
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Enea Hoti