Ministri i Brendshëm shoqëron delegacionin zyrtar të KM, e në kuadër të kësaj vizite, pritet të zhvillojë një bisedë me homologen e tij, për të bashkëbiseduar mbi statusin e bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Britanisë së Madhe në fushën e sigurisë, si dhe zbatimin e marrëveshjeve në fuqi mes dy vendeve.

 • Tryezë diskutimi
 • 24/03/2023
 • 13:00
 • Londer
 • Shtet tjetër
 • Britani e Madhe
 • Bledi Çuçi
 • Minister i Brendshem
 • Delegacioni qe shoqeron ministrin e Brendshem.
 • Jo
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Enea Hoti