Strategjia e re e BB për Shqipërinë

Ditën e hënë do të bëhet Prezantimi i Strategjisë së re të Partneritetit të Grupit të Bankës Botërore me Shqipërinë (2023-2027) dhe katër projekteve të reja. Pjesëmarrës në këtë aktivitet do të jetë Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm të...

AKTIVITET

E ardhmja e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor në Shqipëri (FESTA) është një Forum Ndërkombëtar i Turizmit i organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit (UNWTO). Në këtë aktivitet është...

Ekspozitë

Agjencia për Dialog dhe Bashkëqeverisje organizon një ekspozitë, ku shpalos veprimtarinë e Z. Sead Gjokaj. Në këtë ekspozitë është ftuar të jetë pjesëmarrës edhe Kryeministri, Z. Edi Rama. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Ekspozitë Data:: 01/04/2023 Ora:: 18:00...