Agjencia për Dialog dhe Bashkëqeverisje organizon një ekspozitë, ku shpalos veprimtarinë e Z. Sead Gjokaj. Në këtë ekspozitë është ftuar të jetë pjesëmarrës edhe Kryeministri, Z. Edi Rama.

 • Tjetër
 • Ekspozitë
 • 01/04/2023
 • 18:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë Tirana
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, Drejtoresha e Agjencisë për Dialog dhe Bashkëqeverisje, znj. Eridana Cano si dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër, Drejtor
 • Kryeministri z. Edi Rama, Drejtoresha e Agjencisë për Dialog dhe Bashkëqeverisje, znj. Eridana Cano si dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -