Inspektim punimesh

Në vijim të inspektimit nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në qarkun e Vlorës (Tuneli i Llogorasë), pjesëmarrës gjatë këtij inspektimi ditën e premte, do të jetë edhe Kryeministri. Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 27/01/2023 Ora:: 12:00 Vendi...

Inspektim punimesh

Në vijim të inspektimit nga Min. e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale, lidhur me investimin e ri të bërë në spitalin e Vlorës, pjesëmarrës gjatë këtij inspektimi ditën e premte, do të jetë edhe Kryeministri. Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 27/01/2023...

Tirana, Qytet i Sportit, për vitin 2023

Në kuadër të shpalljes së qytetit të Tiranës, Qytet i Sportit, për vitin 2023, Kryeministri do të jetë pjesë e aktivitetit që do të organizohet ditën e enjte, 26 Janar 2023. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 26/01/2023 Ora:: 17:00 Vendi i...

Aktivitet mbi mbështetjen bujqësore

Në kuadër të promovimit të produkteve cilësore, në aktivitetin e organizuar nga MBZHR, do të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama.  Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 25/01/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: TIRANE,...

Aktivitet me fëmijët

Me rastin e përkujtimit, në respekt të policëve të rënë në krye të detyrës, Kryeministri do të zhvillojë një aktivitet me disa nga fëmijët,në ambientet e Kryeministrisë. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 24/01/2023 Ora:: 11:00 Vendi i...