Ditën e premte, ministria e Brendshme do të zhvillojë një Takim me Struktura të Policisë së Shtetit dhe Gardës së Republikës, aktivitet në të cilin është ftuar të jetë pjesë edhe Kryeministri SHTZ. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 15:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 1
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministri i Brendshëm z. Bledar Çuçi dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministri i Brendshëm z. Bledar Çuçi dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -