Më 14 Prill 2023, Kryeministria, nën kujdesin e Kryeministrit SHTZ. Edi Rama, do të presë Ministrin e Jashtëm Spanjoll, me të cilin do të zhvillojë një takim bilateral në kuadër të vizitës së tij zyrtare në Shqipëri.

 • Tjetër
 • Takim bilateral
 • 14/04/2023
 • 10:30
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë Tirana
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, Ministri I Jashtëm Spanjoll
 • Kryeministër, ministër
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, Ministri I Jashtëm Spanjoll dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Jo
 • -
 • -