Ditën e premte, ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural do të zhvillojë një Takim me perfaqesues te MBZHR dhe fermere, aktivitet në të cilin është ftuar të jetë pjesë edhe Kryeministri SHTZ. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 12:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, znj. Frida Krifca
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, znj. Frida Krifca
 • Jo
 • Po
 • -
 • -