Ditën e martë, më 11 prill 2023, do të organizohet Konferenca e 4-rt Kombëtare e Industrisë së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike nga Shoqata AMAP, e cila përfaqëson forcën grumbulluese, kultivuese, përpunuese dhe eksportuese të bimëve mjekësore dhe erëzave të Shqipërisë. Në këtë Konferencë do të marrë pjesë si I ftuar edhe Kryeminsitri SHTZ. Edi Rama.

 • Tjetër
 • Konferencë
 • 11/04/2023
 • 09:30
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Jo
 • -
 • -