E ardhmja e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor në Shqipëri (FESTA) është një Forum Ndërkombëtar i Turizmit i organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit (UNWTO). Në këtë aktivitet është ftuar të marrë pjesë Kryeministri, Z. Edi Rama dhe pjesëmarrës të tjerë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/04/2023
 • 18:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Jo
 • -
 • -