Ditën e hënë do të bëhet Prezantimi i Strategjisë së re të Partneritetit të Grupit të Bankës Botërore me Shqipërinë (2023-2027) dhe katër projekteve të reja. Pjesëmarrës në këtë aktivitet do të jetë Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm të institucioneve, të cilët do të prezantojnë projektet e sipas fushave që përfaqësojnë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/04/2023
 • 10:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, perfaqesues i BB, pjesëmarrës të ndryshëm
 • KKryeministri z. Edi Rama, perfaqesues i BB, pjesëmarrës të ndryshëmryeministër i Republikës së Shqipërisë,
 • Kryeministri z. Edi Rama, perfaqesues i BB, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Jo
 • -
 • -