Aktiviteti i parashikuar për t’u zhvilluar ditën e hënë, do të zhvendoset ditën e martë- Prezantimi i Strategjisë së re të Partneritetit të Grupit të Bankës Botërore me Shqipërinë (2023-2027) dhe katër projekteve të reja.
Në këtë aktivitet Kryeministri SHTZ. Edi Rama, Përfaqësuesi i BB në Shqipëri Z. Emanuel Salinas, ZëvendësKryeministrja dhe ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, znj. Frida Krifca, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj dhe pjesëmarrës të ndryshëm të institucioneve, do të prezantojnë projektet e tyre sipas fushave që përfaqësojnë.

 • Tjetër
 • RIPUBLIKIM AKTIVITETI- Strategjia e re e BB për Shqipërinë
 • 04/04/2023
 • 10:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • 2
 • Kryeministri z. Edi Rama, Përfaqësuesi i BB në Shqipëri, Z. Salinas,pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, Përfaqësuesi i BB në Shqipëri.
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, Përfaqësuesi i BB në Shqipëri, ZëvendësKryeministrja dhe ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, znj. Frida Krifca, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj dhe pjesëmarrës të tjerë
 • Po
 • Jo
 • -
 • -