Takim i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit me strukturat e Sigurisë Publike dhe Kufirit e Migracionit për çeljen e Sezonit Turistik Veror 2023 dhe Inagurimin e Njësisë Policore Detare, i cili do të zhvillohet në qytetet Vlorë dhe Sarandë, në datat 3 deri 6 Maj 2023.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit do të organizojë një aktivitet ndergjegjesues e informues me strukturat e Sigurisë Publike dhe Kufirit e Migracionit për çeljen e Sezonit Turistik Veror 2023 dhe Inagurimin e Njësisë Policore Detare, në qytetet Vlorë e...

Ministri i Brendshëm do të zhvillojë një takim me strukturat e Policisë së Shtetit dhe Gardës së Republikës, aktivitet në të cilin është ftuar të jetë pjesë Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Z.Edi RAMA.

Ministri i Brendshëm do të zhvillojë një takim me strukturat e Policisë së Shtetit dhe Gardës së Republikës, aktivitet në të cilin është ftuar të jetë pjesë Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Z.Edi RAMA. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues...