Forcimi i bashkëpunimit ndërmjet policive, evidentimi i sfidave të përbashkëta në luftën kundër krimit të organizuar, hetimin dhe zbulimin e krimeve, përballimin e sfidave bashkëkohore ndaj rendit dhe sigurisë publike në Evropë, etj.

 • Tryezë diskutimi
 • 18/04/2023 21/04/2023
 • 09.00
 • Martim Plaza Hotel -Tirana
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Drejtues të Policisë Policisë së Shtetit | Titullar nga Ministria e Brendshme | Përfaqësues nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri | Drejtues të Policive të Kryeqyteteve Evropiane
 • Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit / Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë | Ministër/Zëvendësministër i Brendshëm | Kreu i Delegacionit/përfaqësuesi i Tij | Drejtues/perfaqësues i Policive të Kryeqyteteve Evropiane
 • Drejtuesit e larte te Policise se Shtetit në nivel qendror dhe vendor, Drejtues/perfaqësues të Policive të Kryeqyteteve Evropiane
 • Po
 • Jo
 • Sokol Bizhga, Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
 • Muhamet Rrumbullaku, Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit