Ministri i Brendshëm do të zhvillojë një takim me strukturat e Policisë së Shtetit dhe Gardës së Republikës, aktivitet në të cilin është ftuar të jetë pjesë Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Z.Edi RAMA.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/04/2023
 • 15.00
 • Akademia e Sigurisë Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Njësia Administrative nr.1
 • Kryeministri z.Edi Rama, Ministri i Brendshëm z.Bledi Çuçi, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit dhe pjesëmarrës të tjerë.
 • Kryeministri z.Edi Rama, Ministri i Brendshëm z.Bledi Çuçi, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit dhe pjesëmarrës të tjerë.
 • Kryeministri z.Edi Rama, Ministri i Brendshëm z.Bledi Çuçi dhe pjesëmarrës të tjerë.
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Bizhga, Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
 • Muhamet Rrumbullaku, Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit