Takim vllazëror në Pogradec

Takim vllazëror me bashkive në Pogradec nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 27/3/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Pogradec Shteti: Shqipëri Qarku: ëçroK Bashkia: cedargoP Njësia...