Vitin e kaluar me bashkëfinancim nga Ministria e Arsimit, Bashkia Pogradec nisi rikonsruksionin e shkollës së mesme Buçimas e cila po shkon gati drejt përfundimit. Kryetari inspekton se si po ecin punimet deri më tani.

 • Inspektim/kontroll
 • 27.4.23
 • 13:00
 • Pogradec
 • Shqipëri
 • ëçroK
 • Pogradec
 • samiçuB
 • Ilir Xhakolli, Paskalino Ziko
 • Kryetar Bashkia Pogradec dhe Zv kryetar
 • Administratori i njësisë Buçimas
 • Jo
 • Jo
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli