Aktivitet në përkujtim të ditës së ndarjes nga jeta të Dimitër Pasko ( Mitrush Kuteli) Kolos i Letrave Shqipe

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10.5.23
 • 10:00
 • Bibliotekë
 • Shqipëri
 • ëçroK
 • cedargoP
 • cedargoP
 • Entela Gusho
 • Zv/Kryetare
 • Mësues dhe nxënës
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli