Dita Botërore e Tokës,
Në kuadër të kësaj dite Bashkia Pogradec planifikon të organizojë disa aktivitete ku në fokus është riciklimi dhe angazhimi i të gjithëve për një qendrueshmëri më të mirë të planetit Tokë.
Të pranishëm në këtë aktivitet janë drejtoria e Turizmit Trashëgimisë Kulturore dhe Rinisë si dhe Nënkryetarja .

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/4/23
 • 13:00
 • Odeon
 • Shqipëri
 • Koçrë
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Entela Gusho
 • Zv/Kryetare
 • Qytetarë, nxënës shkollash etj
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli