Në muajin Nëntor të 2022 nisi zbatimi i projektit për trotuare dhe korsi biçikletash ë aksin Pogradec-Gështenjas. Punimet janë kryer në fazën 80% dhe kryebashkiaku do inspektojë ecurinë e tyre.

 • Inspektim/kontroll
 • 28.3.23
 • 10:00
 • Pogradec
 • Shqipëri
 • ëçroK
 • cedargoP
 • samiçuBB
 • Ilir Xhakolli
 • Kryetar Bashkia Pogradec
 • Administratori i njësisë Buçimas
 • Jo
 • Jo
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli