Aktivitet

Aktivitet per festen e Shen Gjergjit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet per festen e Shen Gjergjit Data:: 08/05/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Njesia Administrative Peshkopi Shteti: Shqipëri Qarku: Diber Bashkia: Diber Njësia Administrative: Peshkopi...

Inspektim ne njesine Sllove

Inspektim dhe kontrroll per riparim rrugesh ne Njesine Administrative Sllove Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 15/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Njesia Administrative Sllove Shteti: Shqipëri Qarku: Diber Bashkia: Diber Njësia Administrative:...

Iftar me Myftymine e Qytetit

Iftar me Myftynine dhe banore te qytetit me rastin e Muajit te Ramazanit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Darke Data:: 08/04/2023 Ora:: 19:00 Vendi i Zhvillimit:: Peshkopi Shteti: Shqipëri Qarku: Diber Bashkia: Diber Njësia Administrative: Peshkopi Folësit...

Degjese Publike

Degjese publike per planin e Pergjithshem Vendor Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Degjese publike Data:: 05/04/2023 Ora:: 02:00 Vendi i Zhvillimit:: Peshkopi Shteti: Shqipëri Qarku: Diber Bashkia: Diber Njësia Administrative: Peshkopi Folësit kryesorë:: Rahim...

Inagurim

Vendosja e Emrit te Shkolles 9-vjecare Luzni Lloji i Aktivitetit: Inagurim Data:: 03/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Njesia Administrative Luzni Shteti: Shqipëri Qarku: Diber Bashkia: Diber Njësia Administrative: Luzni Folësit kryesorë:: Rahim...