Fillimi i workshopit ne funksion te zhvillimit dhe zbatimit te projektit pilot mbi zgjidhjet e bazuara ne natyre

Ne daten 3 mars do te filloj workshopi ne funksion te zhvillimit dhe zbatimit te projektit pilot ADAPT i zgjidhjeve te bazuara ne natyre. Workshop-i do te organizohet nga ekspertet e GIS, SIDA, IUCN ECARO, AMBU dhe Bashkia...

Read More