Ne kuader te Dites Boterore te Ujit, 22 Mars, kemi menduar te zhvillojme nje aktivitet me Kopshtin nr. 25/1 (kopesht publik) ne Tirane, me grupin parashkollor.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 10:00
 • Kopeshti nr. 25/1, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 5
 • Alba Zhori
 • Pergjegjes sektori
 • Perfaqesues nga AMBU dhe te Projektit ADA
 • Jo
 • Jo
 • Elona Kuçi
 • Elio Nikolla