Aktivitet qe do te zhvillohet nga Agjencia e Menaxhimit te Burimeve Ujore, ne kuader te dites boterore te ujit e mbeshtetur nga ICB.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 06/04/2023
 • 09:30
 • Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Gerta Lubonja | Arduen Karagjozi | Elsa Hastad | Ervin Demo
 • Drejtor i pergjithshem | Drejtor i Menaxhimit Strategjik | Ambasadorja e Suedise | Kryetar i Bashkise Berat
 • Gerta Lubonja dhe nje pjese e stafit te AMBU
 • Po
 • Po
 • Alba Zhori
 • Elio Nikolla