Ne kuader te konventes se ujit dhe bashkepunimit nderkufitar Shqiperi-Mal i Zi, do te zhvillohet takimi i 15 i komitetit zbatues te marreveshjes midis paleve bashkepunuese.

 • Tryezë diskutimi
 • 16/2/2023
 • 15:30
 • Online programi WebEx
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Gerta Lubonja
 • Drejtor i pergjithshem
 • Gerta Lubonja, Perfaqesues i Mali te Zi
 • Jo
 • Jo
 • Gerta Lubonja
 • Elio Nikolla