Aktiviteti “Dita e luleve”

6 dhe 7 Maj, Shkodra kthehet në një oborr të madh ngjyrash dhe aromash. Në këtë aktivitet bëhen disa organizime artistike, ku përfshihen një sërë aktorësh, që prej kultivuesve të luleve, shkolla tësistemit 9-vjeçar dhe të mesëm, biznese, artistë të zhanreve të...

Vizitë pune

Vizitë e Këshillit Komunal të Komunës Istog, Kosovë në Këshillin Bashkiak Shkodër. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 28/04/2023 Ora:: 12:00 Vendi i Zhvillimit:: Bashkia Shkodër Shteti: Shqipëri Qarku: Shkodër Bashkia: Shkodër Njësia...

Konferencë

Konferencë ‘Së bashku për një botë të ndryshme’: Sfidat e ndërhyrjes në autizëm. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 11/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Shkodër Shteti: Shqipëri Qarku: Shkodër Bashkia: Shkodër Njësia...

Vizitë pune

Vizitë e Këshillit Bashkiak Skrapar, me temë: shkëmbimi i eksperiencave në lidhje me konsultimet me publikun, transparencën dhe rolin monitorues të Këshillit. Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 06/04/2023 Ora:: 12.00 Vendi i Zhvillimit::...

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Shqyrtim i projektvendimeve sipas rëndit të ditës. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbledhje e rradhës së Këshillit Bashkiak Shkodër Data:: 04/04/2023 Ora:: 17.00 Vendi i Zhvillimit:: Bashkia Shkodër Shteti: Shqipëri Qarku: Shkodër Bashkia: Shkodër Njësia...