Author: Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural

Inspektim

Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Takime me qytetare. Data: 23/04/2021 Vendi i Zhvillimit: Qarku Durres Folësit kryesorë: Ministri Pjesëmarrësit: Ministri dhe te...

Read More

Inspektim

Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Takime me qytetare. Data: 22/04/2021 Vendi i Zhvillimit: Qarku Durres Folësit kryesorë: Ministri Pjesëmarrësit: Ministri dhe te...

Read More

Inspektim

Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Takime me qytetare. Data: 21/04/2021 Vendi i Zhvillimit: Qarku Durres Folësit kryesorë: Ministri Pjesëmarrësit: Ministri dhe...

Read More

Inspektim

Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Takime me qytetare. Data: 20/04/2021 Vendi i Zhvillimit: Qarku Durres Folësit kryesorë: Ministri Pjesëmarrësit: Ministri dhe te...

Read More

Inspektim

Inspektim per mbarevajtjen e procesit te Skemes se Naftes ne Bujqesi/ Vizite ne subjekte bujqesore/Takime me qytetare. Data: 19/04/2021 Vendi i Zhvillimit: Qarku Durres Folësit kryesorë: Ministri Pjesëmarrësit: Ministri dhe te...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content