Takim me eksperte vendas e te huaj mbi identifikimin e zonave te akuakultures

 • Tryezë diskutimi
 • 08/05/2023
 • 12.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 11
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, perfaqesues te GFCM
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore