Takim me investitore te interesuar per te investuar ne fushen e Bujqesise

 • Tjetër
 • Takim
 • 03/05/2023
 • 14.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te Kompanive
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore