Takim me investitore potenciale nga Cekia

 • Tjetër
 • Takim
 • 02/05/2023
 • 11.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Investitoret Ceke
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore