Pjesëmarrje në eventin rajonal “Të Rinj të Shëndetshëm, e Ardhme e Shëndetshme” organizuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin

Pjesëmarrje në eventin rajonal “Të Rinj të Shëndetshëm, e Ardhme e Shëndetshme” organizuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 05/05/2023 Ora:: 9:00 - 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Tirana...