Pjesëmarrje në eventin rajonal “Të Rinj të Shëndetshëm, e Ardhme e Shëndetshme” organizuar nga Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 05/05/2023
 • 9:00 - 11:00
 • Tirana Internacional Hotel & Conference Center
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 9
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Stafi dhe të rinjtë e Qendrës Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti