Vizite në shkollën 9 vjeçare “Andon Xoxa” në Fier në kuadër të programit Jashtë Orarit Mësimor (JOM). Me këtë rast, Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi do të vizitojë dhe takojë nxënësit që ndjekin kurset tematike që zhvillohen ditën e enjte: sporti, piktura, zejet, teatri, kori dhe teknologjia

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 11/05/2023
 • 13:00 - 14:00
 • Shkolla 9 vjeçare “Andon Xoxa”
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Mësuesit dhe nxënësit e regjistruar në kurset e programit JOM
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti