Aktiviteti ” Luaj dhe meso”

Pershendetje,ne kuader te Kodit Zgjedhor, per informimin mbi aktivitetet ndergjegjesuese/informuese  qe do te kryhen gjate muajve Janar- 25 Prill 2021, nga Zyra e Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te...

Read More