“Oj e mira blinit ku je ? “

Aktivitet artistik, kulturor dhe informues mbi qytezen e Lufit. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Data:: 06/04/2023 Ora:: 10:30 Vendi i Zhvillimit:: Luf , ne sheshin kryesor Shteti: Shqipëri Qarku: Shkoder Bashkia: Puke Njësia Administrative: Qerret Folësit kryesorë:: Z....

“Deshmoret e pashpallur”

Pallati kultures ne bashkepunim me qendren kulturore te femijeve dhe organizaten deshmoret e atdheut organizon simpoziumin II me tematiken ” Deshmoret e pashpallur” Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 03/05/2023 Ora:: 11:00 Vendi...