Pallati kultures ne bashkepunim me qendren kulturore te femijeve dhe organizaten deshmoret e atdheut organizon simpoziumin II me tematiken ” Deshmoret e pashpallur”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/05/2023
 • 11:00
 • Pallati i kultures "Ndue Shyti" , salla bibliotekes
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Puke
 • Puke
 • z.Rasim Cina | z.Xhemal Meçi
 • Kryetar i organizates Deshmoret e Atdheut ,dega Puke | Studiues
 • Zvkryetare e bashkise Puke, znj. Ershela Gjoni, Nenprefekte znj. Besmira Aliaj
 • Po
 • Po
 • Emirjona Pergjegjaj , Drejtor DMBNJ
 • Emirjona Pergjegjaj , Drejtor DMBNJ