Dita e dëshmorëve

Me rastin e ditës së Dëshmorëve bashkia Libohovë organizon homazhe në përkujtim të atyre që derdhën gjakun e tyre për këtë tokë. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Përkujtimi i të rënëve të kombit Data:: 05/05/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Homazhe pranë...

Homazhe

Homazhe te busti i Avni Rustemit dhe më pas vizit te shtëpia e tij Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet në përkujtim të 99 vjetorit të vrasjes së heroit të popullit Avni Rustemi Data:: 22/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Në qendër të qytetit pranë...

Festa e nënës

Festë me rastin e 8 marsit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet me rastin e 8 marsit Data:: 08/03/2023 Ora:: 15:00 Vendi i Zhvillimit:: Qendra Kulturore Libohovë Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokastër Bashkia: Libohovë Njësia Administrative: Libohovë Folësit...

Mësuesi im

Më datën 7 mars, në ambientet e Qendrës Kulturore Libohovë, ora 11:00 do të zhvillohet aktiviteti nën moton “Mësuesi im”, . Në këtë aktivitet do të marrin pjesë shkollat e qytetit të Libohovës, Gjimnazi “11-Shkurti” si dhe shkolla 9-vjeçare...