Festë me rastin e 8 marsit

 • Tjetër
 • Aktivitet me rastin e 8 marsit
 • 08/03/2023
 • 15:00
 • Qendra Kulturore Libohovë
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Libohovë
 • Libohovë
 • Luiza Mandi
 • Kryetare bashkisë Libohovë
 • Janë të ftuara nënat dhe vajzat e qytetit
 • Jo
 • Po
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë