Më datën 7 mars, në ambientet e Qendrës Kulturore Libohovë, ora 11:00 do të zhvillohet aktiviteti nën moton “Mësuesi im”, .
Në këtë aktivitet do të marrin pjesë shkollat e qytetit të Libohovës, Gjimnazi “11-Shkurti” si dhe shkolla 9-vjeçare “Avni Rustemi”.
Të pranishëm do të jenë nxënës dhe fëmijë nga dy shkollat e qytetit, përfaqësues të Bashkisë, mësues dhe ish mësues.

 • Tjetër
 • Aktivitet me rastin e 7 marsit
 • 07/03/2023
 • 11:00
 • Qendra Kulturore Libohovë
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Libohovë
 • Libohovë
 • Luiza Mandi
 • Kryetare bashkisë Libohovë
 • Të pranishëm do të jenë përfaqësues të Bashkisë, mësues dhe ish mësues, nxënës dhe fëmijë nga dy shkollat e qytetit.
 • Jo
 • Po
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë